Older Entries Subscribe to Latest Posts

8 dec 2016

Jule-konkurrence: Vind bogen “Frosne beviser”

Posted by Arktiske Anmeldelser. Kommentarer lukket til Jule-konkurrence: Vind bogen “Frosne beviser”

frosne-beviser

Nu har du muligheden for at vinde et af to udlodede eksemplarer af den anmelder-roste krimi Frosne beviser, som tidligere er blevet anmeldt her i Arktiske Anmeldelser.

Alt du skal gøre er at Read the rest of this entry »

3 dec 2016

Nina von Staffeldt: Frosne beviser

Posted by Arktiske Anmeldelser. Kommentarer lukket til Nina von Staffeldt: Frosne beviser

frosne-beviser

Af Steffen Fog, Arktiske Anmeldelser.

Det her er en virkelig god bog! Af flere årsager:

For det første: I de senere år er der kommet et væld af krimier, som bruger Grønland som scene eller på anden måde inddrager grønlandske forhold aktuelt eller historisk. Arktiske Anmeldelser har anmeldt en række af dem.
Men desværre er der nogle af dem, som ikke Read the rest of this entry »

13 nov 2016

Arktiske bøger på BogForum

Posted by Arktiske Anmeldelser. Kommentarer lukket til Arktiske bøger på BogForum

frosne-beviser

Af Steffen Fog, Arktiske Anmeldelser.

Der er flere arktiske godbidder på BogForum, og du kan stadig nå det. BogForum har åbent indtil kl 18 i dag. Bogforum er den årligt tilbagevendende mega-begivenhed for litteratur- og boginteresserede: Et rent paradis for bogelskere – også for elskere af bøger om Arktis og Grønland.

Således er Grønland rigt repræsenteret og fremhævet hos flere forlag, som har stande på BogForum. Både Read the rest of this entry »

9 apr 2016

Det Grønlandske Hus, København: Jubilæumsskrift

Posted by Arktiske Anmeldelser. Kommentarer lukket til Det Grønlandske Hus, København: Jubilæumsskrift

Flag

Anmeldt af Anders Andreasen, Arktiske Anmeldelser.

Det Grønlandske Hus udgav forrige år i anledning af sin 40 års fødselsdag et flot lille jubilumsskrift.

Selvom det ikke er helt aktuelt længere, er det Read the rest of this entry »

31 mar 2016

Rettelse: Grønlandsk satire

Posted by Arktiske Anmeldelser. Kommentarer lukket til Rettelse: Grønlandsk satire

Af Anders Andreasen, Arktiske Anmeldelser.

I et tidligere indlæg har vi skrevet, at udstillingen med aktuel grønlandsk satire i Det Grønlandske Hus i København åbner i dag torsdag den 31. marts kl 17.00. Udstillingen er imidlertid blevet forsinket, og åbner derfor først den 13. april, der er fernisering kl. 17-19 den 13. april.

Læs mere om udstillingen her: Aktuel grønlandsk satire

Grønlandsk Satire
13. april – 27. maj 2016
Det Grønlandske Hus, København

30 mar 2016

Udstilling: Grønlandsk satire

Posted by Arktiske Anmeldelser. Kommentarer lukket til Udstilling: Grønlandsk satire

Af Anders Andreasen, Arktiske Anmeldelser.

Det Grønlandske Hus i Kbh. har onsdag den 13. april kl 17.00-19.00 Read the rest of this entry »

17 mar 2016

Søren Frandsen og Mette Karlson: Vi kommer hjem igen

Posted by Arktiske Anmeldelser. Kommentarer lukket til Søren Frandsen og Mette Karlson: Vi kommer hjem igen

V

Anmeldt af Anders Andreasen, Arktiske Anmeldelser.

Der er allerede udgivet en lang række bøger om Danmark Ekspeditionen, men ingen før har haft det her udgangspunkt: At fortælle Read the rest of this entry »

13 mar 2016

Hans Jakob Helms: De dødes fjord

Posted by Arktiske Anmeldelser. Kommentarer lukket til Hans Jakob Helms: De dødes fjord

De_doedes_fjord

Anmeldt af Anders Andreasen, Arktiske Anmeldelser.

Endnu en medrivende krimi med Grønland som emne og scene. Denne glimrer ved, at Read the rest of this entry »

9 mar 2016

Susanne Christiansen: Kajs Grønlandskekrønikke

Posted by Arktiske Anmeldelser. Kommentarer lukket til Susanne Christiansen: Kajs Grønlandskekrønikke

Kajs_Groenlandskekroenikke

Anmeldt af Christian Hjerrild Ovesen, Arktiske Anmeldelser.

Grønlands politiske historie er en fortælling om et samfund, som på rekordtid er blevet transformeret fra et fangersamfund til et moderne samfund. Udfordringerne fra denne transformation kæmper Grønland fortsat med den dag i dag.

Det er denne historie, som danner rammen for Read the rest of this entry »

1 mar 2016

Kirsten Hastrup: Thule – på tidens rand

Posted by Arktiske Anmeldelser. Kommentarer lukket til Kirsten Hastrup: Thule – på tidens rand

Thule_paa_tidens_rand

Anmeldt af Anders Andreasen, Arktiske Anmeldelser.

Skøn bog! Underskøn!
Alene boghåndværket! Åh, en Read the rest of this entry »

Older Entries Subscribe to Latest Posts