10 maj 2012

Forfatteraften på Bryggen

Posted by Steffen Fog

Yrsa

Af Steffen Fog, Arktiske Anmeldelser.

Nordatlantens Brygge afholder onsdag den 30. maj klokken 20 en nordatlantisk forfatteraften med blandt andre Yrsa Sigurðardóttirs, der vil fortælle om sin nye krimi Isblå Spor, som tidligere er blevet anmeldt her af Arktiske Anmeldelser.

Yrsa Sigurðardóttir (1967) debuterede med en børnebog i 2000 og udgav sin første krimi i den populære serie om advokat Thóra Gudmundsdóttir i 2005. Seriens fire første udgivelser er oversat til dansk som Aske, Den der graver en grav, Det tredje tegn og Isblå spor.

Aftenen vil også give mulighed for at møde den færøske forfatter Jógvan Isaksen. Hør begge forfatter præsentere deres bøger og drøfte dem i forhold til den nordiske krimitradition.

Nordatlantisk krimiaften på Nordatlantens Brygge.
Onsdag den 30. maj kl. 20.

Comments are closed.