9 dec 2015

Ny anmelder: Skjold Christensen

Posted by Arktiske Anmeldelser

Skjold Christensen

Arktiske Anmeldelser har den glæde nu at kunne præsentere en ny kommende anmelder:
Skjold Christensen, som fremover vil bidrage med anmeldelser af bøger og andre udgivelser med relevans for Grønland og Arktis.

Skjold Christensens første anmeldelse er allerede blevet bragt.

Kort om Skjold Christensen:

Født 1947. Uddannet lærer og har senest været skoleleder.

Skjold Christensen har altid interesseret mig for grønlandske og arktiske forhold. Det vil sige livet, historien og udviklingen i Grønland og Arktis, fra fangersamfund til i dag. Skjold Christensen er særligt interesseret i grønlandsk kunst og kultur. Senest har han fulgt udviklingen inden for den grønlandske gastronomi set i forhold til Det Nordiske Køkken. Og de unge grønlænderes syn på rigsfællesskabet og på Grønlands placering i verden.

Skjold Christensen synes, at der foregår mange spændende udviklinger i Grønland og Arktis, fx klimaforandringer og råstofudvinding. Skjold Christensen følger i den forbindelse med i spørgsmål som: Hvordan vil vi stadig kunne opleve den arktiske verden i disse voldsomme forandringer?

Skjold Christensen har rejst i Syd-og Vestgrønland.

Comments are closed.