8 dec 2016

Jule-konkurrence: Vind bogen “Frosne beviser”

Posted by Arktiske Anmeldelser

frosne-beviser

Nu har du muligheden for at vinde et af to udlodede eksemplarer af den anmelder-roste krimi Frosne beviser, som tidligere er blevet anmeldt her i Arktiske Anmeldelser.

Alt du skal gøre er at skaffe en eller flere abonnenter til Arktiske Anmeldelsers gratis email-nyhedsbrev. Få dine venner, familie og andre du kender til at tilmelde sig nyhedsbrevet. Det gør man øverst til højre på siden: www.arktiskeanmeldelser.dk

Jo flere nyhedsbrevs-abonnenter, du skaffer, jo flere lodder har du i lodtrækningen, og dermed jo større chance for at vinde bogen. Du får et lod pr. ny abonnent, du skaffer.

For at være med i konkurrencen, skal du, ud over at skaffe nye abonnenter, huske at sende en email til: konkurrence@arktiskeanmeldelser.dk og skrive, hvilke abonnenter du har skaffet. Sørg for, at de selv tilmelder sig nyhedsbrevet. Dertil skal du også selv abonnere på nyhedsbrevet for at være med i konkurrencen.

Konkurrencen løber frem til og med nytårsaften 31. september 2016.

Sørg for at de abonnenter, som du skaffer, har tilmeldt sig inden denne dato. Og sørg også for, at du har sendt omtalte mail inden den dato.

Så er du med i konkurrencen.

Vinderen af konkurrencen offentliggøres her på siden og får tilsendt et eksemplar af Frosne Beviser.

Konkurrencen er sponseret af milik publishing.

.

Comments are closed.